Pharmatextil logo
Az összetartó erő.
Pharmatextil logo

Az Elastobol Fly térdharisnya használata elsősorban a hosszú időtartalmú utazások (főleg repülőutak) alatt ajánlott, ezzel ugyanis nagymértékben csökkenthető az utazás alatt könnyen kifejlődő mélyvénás trombózis kockázata. Hosszú utazás közben az autóban, vonaton vagy repülőn a testmozgás hiánya, és ülés közben a vénák összenyomása lelassítja a vér visszaáramlását a szív felé. Ezáltal vérrög keletkezhet a láb vénáiban, ami teljesen elzárhatja a vér útját, vagy később a vér nyomásának megnövekedésekor elszabadulhat, és legrosszabb esetben a tüdőbe eljutva a trombózis leggyakoribb szövődményéhez, a tüdőembóliához vezethet.

Az Elastobol Fly embóliamegelőző térdharisnya a bokától felfelé fokozatosan csökkenő kompressziós nyomás segítségével biztosítja a vér visszaáramlását a szív felé, csökkentve a trombózis kialakulásának veszélyét, és utazását is komfortosabbá teszi a hosszú utakon.

Elastobol Fly AD Térdharisnya

AD
Térdharisnya

Az Elastobol Fly térdharisnya (AD) fekete színben zárt lábfejrésszel rendelhető.

Mérettáblázat:

Lábkerület

Nagyság

Méret cm-ben

b

d

S

19-21

29-33

M

22-24

34-37

L

25-28

38-43

XL

28-31

41-45

XXL

31-34

43-47

EXT

34-36

45-49

A kompressziós termékeinkre vonatkozó felhúzási javaslatokat, valamint a kezelési előírást, és a garanciával kapcsolatos tájékoztatást a Használati útmutató menüpontban olvashat.